12.07.2010 г., 8:39 ч.

По мръкнало 

  Поезия » Философска
774 0 16

Луната е досущ като ханъмите -
прикрива често свойто пълнолуние.
По мръкнало излизат таласъмите.
И тъмното е кей за междудумия
във празното поле до редовете.
Недоловими, неизказани знамения
са повеите многозначни по лицето
по мръкнало. Нощта е погребение
на всичките несбъднати поверия.
По мръкнало излизат таласъмите
на нашето зазидано безверие.

© Елена Биларева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??