17.11.2009 г., 13:20 ч.

По напукани кестени стъпва душата ми 

  Поезия » Любовна
595 0 10

По напукани кестени
стъпва душата ми боса,
броди по улици
скитница,
старите спомени носи.
С наранени нозе
все върви и не спира,
сякаш малко дете
бяло топче
в прахта си намира.
В шепа нежно
го крие,
с пръсти го гали,
съкровище истинско -
спомени -
перла,
в океан отлежала.

© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??