3.10.2008 г., 22:36 ч.

По обед 

  Поезия » Любовна
643 0 13
По обед

Закрещяха балконите:
Вижте, колко изкусно
двама долу по обед
правят сандвич от устни!
Бавно златния мед
той събира под блузата.
Тя му е луд късмет
и... поредно охлузване.
И мъзга за живот
на талази потича...
Тук, пред жилищен вход,
Любовта се съблича.
А колата е дом.
И е точно за двама.
Нито спукан балон,
нито клаксон е драма.

GSM в асинхрон
спира щура вечеря.
А от другия дом
самотата трепери.
Умореното слънце
своя обед сънува,
а балконите шепнат:
Хайде да се целуваме!

© Геновева Цандева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??