20.04.2024 г., 9:09 ч.

По Повод на Пълното Слънчево затъмнение (... април 2024г.) 

  Поезия
46 0 0

Все такава остава си

на човеците породата тъпа:

около своята собствена ос

да се въртят, -

      с гръб към Природата.

 

Ала днес просветна спасение –

чрез интереса, всеобщият,

към ... „Пълното Слънчево

                             затъмнение“.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??