26.12.2006 г., 18:33 ч.

По пътеката към лятото 

  Поезия
767 0 7
По пътеката към лятото
днес ще има сняг.
Усмихни се!
Ще направим смешен снежен човек.
С черни очи като твоите,
с червен нос като моя,
бял като кожата ти
с метла по-жълта от мен…
Ако не се усмихнеш,
(ама веднага)
ще събера целия сняг в шепите си
и такааааааааа ще те уцеля,
че ти ще си снежен човек,
а аз побягнала към теб пъртина…
….
Пътеката към лятото
е за усмихнати деца
които си играят.

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??