21.06.2024 г., 0:24 ч.

По пътя 20 

  Поезия
137 0 0

        П О   П Ъ Т Я   20

 

Мили спомени от далечното детство

пронизват Съзнанието ми като с кинжал

и ми отварят взора с Надежда,да гледам

на Духовността към бъдещият,необозрим пиедестал,

 

върху който са разхвърляно подредени

предстоящите ми развихрени Амплоа-

Бездни на Бездънни Падения,Върхове на Страхотни Победи,

рожби на Страсти Велики и Живот от Мечтите Терзан...

 

29.05.2024г в .гр. Свищов

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??