16.03.2022 г., 18:31 ч.

По пътя на мечтите 

  Поезия
747 2 7

Денят се събужда с песен на птиче.

Усмихва се, гали с топли лъчи.

Поемат двама - момче и момиче,

по пътя на свойте мечти.

Връхлитат ги бури, но те продължават,

защото са двама. Кой ще ги спре?

Препъват ги камъни. Пак не се дават.

И плуват през бурно море.

Така през живота пътуват си двама –

момче и момиче – ръка за ръка.

Силни ги прави любовта им голяма

и сбъдват с усмивка всяка мечта!

 

© Ивелина Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??