30.09.2016 г., 16:38 ч.

По ръба 

  Поезия » Философска
430 1 4

Когато се будиш в нощна безсъница
и сънят си е тръгнал към утрото,
погледни есента как шуми от прозореца
и в нея се виж пред огледалото.
Приеми зрелостта и не питай за другото,
със съня е отминало лека полека.
Обичащите ги отричат,
но страха си надвивай, откъсни се от сянката,
на пети я загърбвай като стъпваш над бездната.
По ръба е твойта пътека.
Само щастливите спят.

 

Galaxi

 

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??