5.06.2020 г., 6:57 ч.

По ръба на бръснача 

  Поезия » Любовна
551 1 0

Все ходим със теб по ръба на бръснача,

дебнем се като котка и мишка,

като две неизвестни сме в тази задача,

като лек стон сме, след тежка въздишка.

 

Тайни копнежи и погледи скрити,

устни жадувани, само с поглед целувани.

Думи неказани, чувства прикрити,

мигове страстни в тъмни нощи сънувани.

 

Все ходим със теб по ръба на бръснача,

ни близки сме, нито далечни.

Любов ли е, страст ли е - питам се в здрача -

или пък нищо за тебе не знача?!..

 

 

 

© Христина Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??