3.08.2007 г., 14:51 ч.

По Шанс Елизе 

  Поезия
884 0 1
 

По Шанс Елизе


                    На Сесил


Все исках седмата да бъда,

Dimanch, Dimanch!

И бях,
... когато Марсилезата

Отвърна ми с присъда:

March on, March on...

досетих се и... я запях.


Не сме сами!

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??