4.06.2008 г., 15:26 ч.

По-силна и от Бог 

  Поезия » Философска
577 0 2
04.06.2008

 

Недей да ми говориш за утеха

Отдавна в моя дом я няма

Някога отиде си с човека

С когото бях наивно пряма.

 

Недей да ми рисуваш звездопади

Очите ми от тях се умориха

За мен отдавна няма изненади

Пред мене всички тайни се разкриха

 

Недей да обещаваш небосводи

Крилата ми отдавна излиняха

Истината днес единствено ме води

Надеждите ми до една изтляха

 

Не ми описвай планините

Аз всеки връх до днеска изкачих

Докрай се впусках в борбите

За мен животът дето беше сътворил

 

Не ме съветвай да съм силна

По-силна станах и от Бог

За себе си съм вече сътворила

Свят от болка сила и любов...

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Еее, великолепно стихотворение! Просто нямам коментар, който да може да го потвърди толкова силно! От сърце те поздравявам!!!
  • Свят от болка,сила и любовл...Много ми е хубав твоя стих!
Предложения
: ??:??