запомни ме такава
като буря
с разпилени коси
и боса
запомни ме такава
без грим
откъсни ме
като цвете
аз нямам бодли
розите вехнат наесен
запомни ме такава
с румени бузи
с червени устни
разпиляна наоколо
гонеща вятъра
запомни ме ядосана
буреносна
запомни ме топла
като юли
горчива
без захар
(както обичаш кафето си)
запомни ме твоя
нивга чужда
© Ванеса Всички права запазени