9.07.2008 г., 18:04 ч.

По тялото ти... 

  Поезия » Любовна
897 0 16
             По тялото ти...

По тялото ти - лудите желания
на полуголи сини срички...
и търся между цели обещания
откъслечно останали привички...

Ще се окъпя с твоята небрежност
и клепките ти с лудост ще посипя...
ще се напия с пурпурната нежност
на мъж във сънища измислен...

По тялото ти - летни обещания
на голи, недозрели истини...
и слънчево ожарени желания
за миг поспрели, за да бъдат пристан!...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??