28.12.2023 г., 14:39 ч.

По тъмно... 

  Поезия » Друга
80 1 0

По тъмно...

 

Под небе от синьо назаем,
с безусловна надежда оставам.
И нищо, че е есен пълзяща
по света и в душата ни свята
оставам без страх,
и простила присядам...

От последният миг наш незнаен,
друг живот пак от синьо ни чака.
Не затваряй по тъмно в душата,
най-светлото в тъмно ни чака!
 

© El Sense Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??