8.05.2022 г., 9:01 ч.

По Уитман и Яворов 

  Поезия » Бели стихове
379 0 0

когато ми е лятно

слънцето в мен не отслабва

и не спира туристите 

да събират музика

и 

л ъ ч и

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??