8.11.2011 г., 13:04 ч.

По-важно е, че сам го осъзнавам 

  Поезия » Хумористична
502 0 9

След лош запой, екземата паважна
разглеждайки, си казах, че не става
от мен човек, но не това е важно,
а важно е, че сам го осъзнавам.

От водката видения миражни
ме мъчеха. И казах си, такава
свиня съм, да! Но не това е важно,
а важно е, че сам го осъзнавам.

И отвратен си казах, че прокажен
не искам да съм вече… обещавам!
Излъгах май! Но не това е важно,
а важно е, че сам го осъзнавам.

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??