23.07.2007 г., 12:33 ч.

По видело 

  Поезия
514 0 10
По видело никнат кошмари
в градинaта на страховете.
И капки дъжд
разреждат
калта.
 
Нощем се молим,
а денем,
надвили страха,
неуверено крачим
към себе си.
 
Брегът...
той остана  ужасно далеч,
а дъното близко ни мами
и спомени
бродят край нас.
Старите
рани
кървят.
 
 
Дъждът ни пои,
влива ни сили,
а нощта ни убива,
разкъсва съня
и ни съди без милост.
 
Но в мрачните делници
виждаме себе си
голи и зли,
ужасно сами
и
само
по видело.
 
 
 

© Иван Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??