Помня блясъка в очите ти,
помня вкуса на устните ти.
Помня как дъха ми спираше,
щом в очите ми се взираше,
помня лицето ти красиво
и сърцето ти до болка ревниво.
Помня как ме прегръщаше
и за миг целия ми свят обръщаше.
Помня как ме целуваше страстно
и пулса ми ускоряваше се бясно.
Сега съм вече без теб
и всеки ден се стапям като кубче лед.
Обичам те, вече го разбери
и в живот ми ти завинаги се върни.
© Silviq Stefanova Всички права запазени