6.01.2008 г., 19:24 ч.

По залез 

  Поезия » Любовна
501 0 2

По залез – стъпки две в гората,

по залез – само две следи,

по залез – влажна е тревата,

по залез – някой там седи...

По залез – камъкът е хладен,

по залез – идва вечерта...

По залез – пътникът е гладен,

по залез – появи се тя,

по залез – там на камъка седеше,

по залез – със последните лъчи,

по залез – горски плод ядеше...

По залез ще  я видиш – може би...

По залез спрях се аз при нея,

по залез ме погледна тя,

по залез – нямам и идея...

Как с залеза изчезна тя...!

© Борислав Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??