Искам огън във мен - до последния ден.
Искам нежност, и обич, и смърт...
Да умра променен - от любов озарен -
от пожара във моята гръд.
Искам ласки и зной - не желая покой.
В този миг съм безкрайно щастлив.
Искам в тебе да дойда - кат летен порой.
И преди да умра - да съм жив.
Искам много любов - и затова съм готов
аз във ада да ида така.
Но когато умра - да умра от любов.
Ако трябва - от твоята ръка.
Искам радост сега - не желая тъга...
Че не знам докога ще съм тук.
Щом все още съм жив - ще те любя сега.
Нека после люби те друг.
Да бушуват в мен чувства, да кипне кръвта,
да целувам пак твоето лице.
Искам твоите сълзи да ги пия с уста -
и да бъдеш в моето сърце.
Нека това е победа на любовта -
да са заедно нашите сърца.
Искам моята любов да надвие смъртта,
и да имаме много деца.
А когато настъпи последният час -
с твоето име сега на уста
си отивам. Тъй много обичам те аз -
че усмихнат ще легна в пръстта.
© Стефан Янев Всички права запазени