Със себе си не можех да живея
Но нямаше и къде да се изнеса
Копнеех демоните ми да онемеят
Но не успявах езиците им да отсека
Покрих се с бодли и отровен брашлян
Станах по-апетитна като за последно
Влязох в подсъзнанието си - капан
Изстъргах и изритах всичко вредно
Преподавах си уроци по душевен мир
Менталните бойни изкуства изучих
Точно се заобичах, щях да вдигам пир
А ти казваш че:
без себеомразата си играта изгубих...
© Лора Всички права запазени