21.10.2008 г., 9:23 ч.

Побързай... 

  Поезия » Любовна
558 0 3

        Трудно ми е да заспя, след като проспах толкова златни мигове без теб.

        Още по-трудно ми е да се събудя от този объркан сън, в който бълнувам.

        Може би твоето сърце някъде без мен тупти заради моите несбъднати мечти...

        Или те докоснах в съня и след това се събудих и забравих...

        Но как бих могъл да го направя, след като ти си диханието, без което не мога...

        Защото бих се задушил от самотата и бих се възнесъл в отвъдното...

        Там, където душата ми нямаше да е сама и нямаше да страда заради любовта.

        Ти, моля те побързай и ела, защото не ми стигат сили да продължа!!!

© Бен Ар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??