17.12.2018 г., 9:35 ч.

Почивка 

  Поезия » Друга
302 2 8

Колко сладко е да бъдеш сам,

да чуваш само свойте мисли.

И те ефирни, като в храм

да бъдат лек за болната душа.

Не чувстваш липсата на хóра,

дори се радваш на секунда самотá.

Отпускаш бавно мóрното си тяло

и плуваш, плуваш в тишина...

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??