Хей, сърце, таз вечер ти пирува -
устроих ти най-пищната забава!
Съвестта от утре пак ще критикува
и теб, и мен, защото я забравих...
Ти, сърце, така емоционално
вълнува ме почти до сутринта.
Флиртуваше умишлено - фатално,
пред погледа изгарящ на страстта!
И се отдаде - тя вече те залюби,
видях го в погледа й син...
А мен остави с новата заблуда,
че има смисъл утрешният ден!
© Неделина Кабаиванова Всички права запазени