19.11.2021 г., 7:36 ч.

Почти като Акро-„YES“ 

  Поезия » Акростихове
521 0 0

Историята
Е — което става и
Се премълчава

 

Поезията
Е градивното — което
Възвисява

 

А ЛЮБОВТА е
Светостта — която
Душепричестява

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??