14.04.2023 г., 8:01 ч.

Почти предсказание 

  Поезия
135 0 0

С мъка и пъшкане

се изкàчи, едвам,

до 49-тото си стъпало

Републиката ни

                  Парламентска.

 

Ще прекрачи

към юбилейно-фаталното

50-то, -

като Република

                 Президентска.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??