19.05.2011 г., 15:15 ч.

Под дрехите на лятото 

  Поезия » Любовна
1323 0 27

Отваряй си душата - иде лято!

И думите, и дрехите ще пречат

да търся между диплите й святост.

На голо ми я дай - до кост съблечена.

 

Сега си вярваш, че си ме подхлъзвал

по пистите на свойте обяснения.

Но хълцащите думи...Аз ги свързвах.

Ти просто си живял във заблуждение.

 

Крепях ти свода, вдигната на пръсти,

но много трудно пазех равновесие.

Душата бавно, но фатално се задръсти,

а обичта ми ... вятърът разнесе я.

 

Проспа годините. Дори и не усещаше

как всяко камъче обръщаше колата.

Така и не разбра, че беше в грешка

и не дочаках да те стопли мойто лято.

 

 

 

© Елена Биларева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??