целуни ме
под лунните гърди...
(и без запор - очите ми с очи ближи,
и нека и треви запсуват и завиждат,
когат' звездите голи - шептят поеми и
обгрижват тела ни две в задоя задушени,
с крила на пеперуди жадно прилепени,
заловили в ръкохватка здрава слабини,
там под лунните гърди не спирай…)-спри
…коя-си-ти?
© Аврам Аврамович Всички права запазени