7.06.2008 г., 9:23 ч.

Под люляка 

  Поезия » Любовна
459 0 1


Жадните ти устни изпиват моите - сладко.
Аз се надигам пак на пръсти
да те целуна пламенно и страстно.
И вплетени две тела в едно,
забравили за всичко, ний
отдали се на чувствата и любовта,
прегръщаме се дълго.
Миг само, а е цяла вечност и вселена.
Усещане за безгранична обич,
пренесена от пролетния вятър
през улици далечни, чак до мен
във парка, под люляка ухаен.

© Ин Вел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??