19.11.2007 г., 18:23 ч.

Под мислите 

  Поезия
463 0 3
 

Под мислите -

Замръкнали чаршафи

С лампичка

Чета от светлината

Отиваш си

Всеки път когато

Надявам се

Че ще останеш

 

Редове

От черна болка

Рак

Сини униформи

Пижама

Студено е

Вали

Навън във сивото

Колко

Струва животът

 

Цветя

На масичката

Ваза

Парфюм

Откраднал онзи миг

Последно лято

Заедно

С теб двамата

Последни празници

Жълтеят на стената

 

Ти помниш ли

Когато пиех

 

Цигарен дим

Увит

Около косите ти

Колко още

Ще те има

 

Под чаршафите -

Небе

Райско бяло

Лампичка

Не ме оставяй

Още съм дете

 

Помниш ли

Когато пиех

 

Сега

Знай

Ще съм човек

Защото нямам друго бъдеще

 

19.11.2007

© Десислав Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??