17.11.2024 г., 8:24 ч.

Под прикритие 

  Поезия » Епиграми
38 0 0

С релативизъм морален

става живот аморален.

Звяр неопитомен

е нехристов човек.

Тяло - цяла кула,

душа - молекула. 

© Стефан Василкин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??