11.09.2007 г., 18:28 ч.

ПОД СЛЪНЧЕВИЯ СПЛИТ 

  Поезия
817 0 2

Под слънчевия сплит
във равното хълмисто,
под белег от връвта
над концентрата
пулсов на кръвта,
връхчета пръстови
извайват две поривни
от Любов слова...
запечатани
с целувки до върха!...

© ТинаРоси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поздрав!!! Силно въздейсващ стих!!!
  • Поздравления, много хубав стих
Предложения
: ??:??