Sep 11, 2007, 6:28 PM

ПОД СЛЪНЧЕВИЯ СПЛИТ 

  Poetry
819 0 2

Под слънчевия сплит
във равното хълмисто,
под белег от връвта
над концентрата
пулсов на кръвта,
връхчета пръстови
извайват две поривни
от Любов слова...
запечатани
с целувки до върха!...

© ТинаРоси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Поздрав!!! Силно въздейсващ стих!!!
  • Поздравления, много хубав стих
Random works
: ??:??