Подай ръка
Подай ръка, от мрака да изляза
и всички черни сенки аз да залича,
и само спомена ще си запазя,
сърцето ми с любов да облеча.
Подай ръка, и нека с теб да тичам,
в море, над сини небеса,
в лювов аз винаги ще се заричам,
и щастие и радост ще ти донеса.
Подай ръка и с мене ти танцувай,
звездите ще са свещи през нощта.
Не стой до късно, а сънувай,
и залеза, луната, песента.
Подай ръка и аз ще те обичам,
с любов безкрайна аз ще те даря,
през облаци за тебе ще надничам
и с радости неспирни ще те озаря.
Подай ръка от мрака да изляза
и всички черни сенки аз да залича,
като икона вечно ще те пазя,
далеч от тук желая да те отведа.
© Петя Петрова Всички права запазени