28.10.2011 г., 21:02 ч.  

Подарени Крила 

  Поезия » Философска
529 0 0

Подарени Крила

Какви искри! Порой звездици
изгарят в сърцето нажежено!
Същински огнени войници -
душата атакуват устремено!

"- Хей, Волю!.. Ума дали ще може
това дерзаещо Сърце да усмири?
Нима затуй на Ангелите, Боже,
крила от вечността им подари?".

Лъчиста

 

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??