8.05.2023 г., 9:14 ч.

Подари ми 

  Поезия » Любовна
420 1 2

     

      Подари ми

 

Подари ми дъгата небесна

и красивото звездно небе!

Подари ми загадъчна тайна,

скрита някъде в твойто сърце!

 

Подари ми усмивката синя,

от която е нежна нощта,

и оная далечна Вселена,

за която мечтае деня!

 

Подари ми най-силното чувство –

да докосна лъчите му аз!

Подари ми най-светлото утро –

малко щастие само за нас!

 

И тогава светът необятен

всеки миг ще е в мойта душа!

Всяка нощ от любов ще е будна,

за да сбъдне отново мечта!

 

               Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??