13.10.2023 г., 11:30 ч.

Подари ми 

  Поезия » Любовна
310 0 0

     

    Подари ми

 

Подари ми тази есен,

подари ми красота!

Подари ми цвят небесен,

подари ми нежността,

 

слънцето, което грее

със ефирните лъчи,

розата, която пее

и със цветове блести!

 

Подари ми тази есен,

щастие ми подари!

Нека този път е лесен,

само ти го намери!

 

Подари ми твойте чувства,

най-красивата мечта,

най-желаната целувка,

силата на любовта!

        Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??