Подарих ти огненото лято,
подарих ти летните цветя,
подарих ти слънцето от злато,
подарих ти нежно любовта.
И усмивката, която чакаш,
и сълзите в моите очи,
и сърцето ми, което искаш,
и съзвездията от мечти.
Подарих ти цветната магия
и доброто в моята душа,
исках в рими тебе да открия,
щом навън е лятна красота.
Подарих ти чувствата в душата,
нека с теб да бъдат дълго те!
Докосни сега с любов ръката,
сътворила тези стихове!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени