12.01.2012 г., 23:44 ч.

Подарък 

  Поезия
621 0 4

Хей, иди в магазина,
купи си любов да те топли
в студената зима.
Вземи за мене
няколко кутийки с време.
Ако може, купи малко надежда и радост,
дават подарък - младост.
Пред щанда с прегръдки поспри се
и бързо при мене върни се.
Ще тръгнем весели из квартала,
да съберем усмивки в чувала.
После при Вятъра ще се отбием,
по вяра-две да изпием.
Като се скрие Слънчо зад блока,
ще отидем да си платим тока.
Но не с пари,
а с целувки и с всякакви нежни милувки.
Когато излезем на двора,
чувала голям ще разтворя.
Ще пуснем всички покупки в нощта,
като подарък от нас за света!

© Хоуп Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря Ви много!
  • Много, много ми хареса!Браво, момиче!
    "Ще пуснем всички покупки в нощта,
    като подарък от нас за света!"-точно от такива подаръци имаме нужда!
    Щастлива съм,че сред новото поколение има мислещи и чувствителни деца!
  • Благодаря!
  • Много жизнерадостно.
Предложения
: ??:??