3.02.2009 г., 15:04 ч.

Подарък за сбогом 

  Поезия
878 0 2
 

Сбогом!

Гласът ми пресече тишината,

като меч! И заби се в твоето сърце!

Сбогом!

Нека те боли от раната!

Тя е една, а моите - безбройно много!

Преди, като зли ками забиваше

думи - отровни като змии!

И кръвта червена да тече оставяше!

Оставяше да ме боли!

Имам белези безбройно много!

А твоят е само един!

Това е моят подарък за сбогом!

Нека те боли!

Знаеш ли колко болка

аз понесох, докато бях с теб?

Знаеш ли как страдах,

че сърцето ти е лед?

Това е краят!

Подаръкът ми за теб!

Опаковах го в красива обвивка,

от остри думи!

Нека те боли,

и нека белегът завинаги да ти напомня

за болката, която ти на мен ми причини!

© Сладурркатта Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??