22.11.2016 г., 7:49 ч.  

На теб 

  Поезия » Любовна
819 2 1

Разсъблече душата ми като уличница,

Първично и грубо.

Превзе всяка клетка в мен,

Подчини и разума, и тялото.

 

По тялото си имам бегли синини,

Оставени от теб преди месеци.

Не ме притесняват.

На душата раните са по дълбоки.

 

Превърна ме във своя собственост,

Вещ, красива играчка.

И сега когато те няма съм непотребна,

Празна съм отвътре.

Защото дадох всичко на теб.

И вече нямам какво да дам..

© Красимира Гущерова Всички права запазени

:)

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??