11.12.2007 г., 16:30 ч.

Поддържам се мръсна 

  Поезия » Друга
1988 0 8

                             Поддържам се мръсна

 Поддържам се мръсна,

за да не могат да видят

какво се крие под петната

от кетчуп и капките вино.

Поддържам се мръсна,

не смея да плача,

да не измия прахта

от лицето си.

Поддържам се мръсна,

така е по-лесно, слагам слой

мръсотия и вече никой

не знае коя съм.

Поддържам се мръсна,

така съм харесвана,

мечтая просто

да се изкъпя.

 

© Мария Чонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??