4.11.2007 г., 11:57 ч.

Pодена да обичам 

  Поезия » Любовна
666 0 3

Пред всички мога да отричам,

но не и пред себе си помни.

Безумно мога да те мразя,

но само в хорските очи.

Пред теб на силна мога да се правя,

на щастлива,

на решена да се бори,

но сама не мога да се справя,

душата ми на теб се моли.

Знам, че с теб не ще да бъда

от това сърце ми най-тъжи

и за нищо няма да те съдя

нали не се таят във нас лъжи?

Да бъдеш слънцето в деня ми,

да дойдеш като слънчев лъч,

да светиш нощем във дома ми…

за мен това е само сън!

Но пак ще те желая тайно

и пак за тебе ще скърбя,

и ще ти шептя омайно,

макар и само във съня…

10.06.2005г.

Надя

© Надежда Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??