30.06.2010 г., 11:46 ч.

Подобрения 2 

  Поезия » Оди и поеми
556 0 0

Малко пари,
любов и щастие...
Всички мечти,
обречени на съществуване.
Аз или ти,
просто съвпадение -
да бъдем работници,
дори
без настроение,
преработвайки този живот.

Подобрения, корекции -
доста ненужни усилия.
Живот на инжекции -
една голяма идилия.
Сърце, дадено без протекции
на моята вярна Офелия!
Без подобрения, без корекции,
без дори причина намерена!

Малко пари,
любов и щастие,
всички мечти,
сърцевластие!
Или просто така сме обречени?
Аз или ти
да бъдем работници -
и всичко в миг да поправим.
И дори
ние, двама самотници,
всички корекции да забравим...

© Христо Андонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??