5.09.2014 г., 23:39 ч.

Подострени тъпизми - 2 

  Поезия » Хумористична
466 0 0

                             Съавторство


             Тя кръшкаше на една страна,

             той захождаше на друга, затова

             "то" се оказа, че е от Стивън Кинг!

 

                           П.С. - "То" е роман от Стивън Кинг.

 

                    

                          Компетентно заключение

 

         Ако искаш - недей, ако искаш - вервай,

         но всички болести идват от нерви,

         само триперът е от любов -

         според сексолога д-р Иванов!?!        

 

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??