11.11.2008 г., 7:22 ч.

Подозираш ли? 

  Поезия » Любовна
606 0 1

Подозираш ли?

 

Подозираш ли, че едно малко сърчице тупка за теб ден и нощ?

Подозираш ли, че те сънува?

Подозираш ли, че иска да чува гласа ти постоянно?

Подозираш ли, че иска да те усеща по-близо?

Подозираш ли, че му е толкова мъчно?

Подозираш ли, че му липсваш всяка секунда?

Подозираш ли, че то може да се пръсне, ако те няма?

Подозираш ли, че то те обича толкова искрено?

Подозираш ли, че това е моето сърце?!

 

 

П.С. : Мисля, че не…

 

© Ангелина Чобанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??