27.04.2013 г., 9:47 ч.

ПоДслушна власт 

  Поезия » Хумористична
633 0 8

Въдвори се нова мода

в скъпичката ни държава –

слушан вече е народа

от властта, че заслужава...

 

Вместо дупки да запушва,

улични или бюджетни,

пò е важно да подслушва

разни клюки тя и сплèтни.

 

За какво да се тормози,

щом готов е „матрияла”?

Рейтинг най се пълни с пози,

подплатени с ала-бала.

 

Ала-бала по екрани,

пък народът нека псува...

С ала-бала власт се храни –

власт, що слуша, но не чува.

 

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??