21.04.2014 г., 11:09 ч.

Поема (16IV) 

  Поезия » Любовна
445 1 0

Април е
Вали сняг на парцали
Мирише на мене
Валят спомени стари
Миришеш на мене

Нощ е
Обичай ме още
Да се сънуваме общо
Да се обичаме още - в един сън заспали
Макар разделени

Април е
Вали сняг
И нощ е
Все още
Обичам зелено

© Северина Даниелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??