Apr 21, 2014, 11:09 AM

Поема (16IV) 

  Poetry » Love
444 1 0

Април е
Вали сняг на парцали
Мирише на мене
Валят спомени стари
Миришеш на мене

Нощ е
Обичай ме още
Да се сънуваме общо
Да се обичаме още - в един сън заспали
Макар разделени

Април е
Вали сняг
И нощ е
Все още
Обичам зелено

© Северина Даниелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??