14.03.2021 г., 7:40 ч.

Поема върху теб 

  Поезия » Любовна, Еротична
983 4 0

Пиша върху теб
С устни,с пръсти,с любов...
 

Докосвам те сякаш си книга,
Докосвам и усещам...пулса се вдига.


Отдаваме се на момента,само наш е,
А ти все повече на нея напомняше.


Името мое, харесва ми да стенеш,
Че ме обичаш ми се иска да шепнеш.


Влизам в теб и просто застивам,
усещам,че вътрешно всъщност загивам.


Със сълзи на очите приемам,че не си ти,
И мечтите ми си остават разбити.


Обличам се,вече ще си ходя,това го умея,
И с печал на сърцето завършвам моята поема.

© Мартин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??